פייסבוק מקלה על הקמת דף עסקי. (זכור, עליך ליצור פרופיל אישי תחילה; עיין בנספח לפרטים.) פשוט היכנס לחשבון שלך, ועם קצת מידע בסיסי על החברה שלך, תוכל להתחיל.
1
עבור לדף יצירת הדפים של פייסבוק. בחר את סוג העסק המתאר את העסק שלך בצורה הטובה ביותר.
אתה יכול לבחור מתוך שישה סוגים של דפי פייסבוק:
עסק מקומי או מקום: דפים אלה מיועדים לעסקים שיהנו מנוכחות שוק מקומית חזקה: מוזיאון, חנות פיצות או בית קולנוע.
חברה, ארגון או מוסד: דפים אלה מיועדים לעסקים לאומיים גדולים יותר, שיכולים לכלול ארגונים ללא מטרות רווח או חברות גדולות. אפל או דל הן דוגמאות טובות מצרכנים; Avaya ואורקל הן דוגמאות טובות לעסק.
מותג או מוצר: דפים אלה מיועדים למותגים גדולים. תחשבו על סטארבקס וקוקה קולה.
אמן, להקה או דמות ציבורית: דפים אלה טובים לפוליטיקאים, אמנים, מפורסמים בטלוויזיה או קבוצה מוזיקלית: למשל ג'ימי קימל, ברק אובמה או ליידי גאגא.
בידור: דפים אלה מיועדים למותגים וחברות בתעשיית הבידור, כמו תוכניות ברודווי ורשתות טלוויזיה בכבלים.
סיבה או קהילה: דפי הקהילה מיועדים לאוהדים שאוהבים נושא או ניסיון, ונמצאים בבעלות משותפת של הקהילה המחוברת אליו. עיין בדוגמה של דף קהילתי. מכיוון שאתה רוצה להיות בעל שליטה אדמיניסטרטיבית בנוכחות העסק שלך בפייסבוק, לא מומלץ להשתמש בדף קהילתי כדרך עיקרית לשווק בפייסבוק.
2
הקלד את שם העסק שלך בשדה שם החברה כדי לאבטח את שם הארגון שלך בפייסבוק.
כאשר אתה שם את הדף שלך, הרבה יותר קשה לשנות אותו לאחר שרכשת 100 מעריצים (לאחר שיש לך 100 אוהדים, תוכל לבקש שינוי שם על ידי לחיצה על קישור "בקשת שינוי" בכרטיסיית המידע הבסיסי, אך זה עד לפייסבוק אם הם נותנים את הבקשה), אז בחר שם שאתה רוצה שהאוהדים והלקוחות שלך ישייך לעסק שלך.
שם הדף שלך אמור לתקשר בדיוק איזה עסק אתה. אם לא, הוסף מילה אחת או שתיים כדי להעביר זאת.
אם תבחר עסק מקומי או מקום, עליך גם להזין את כתובתך ומספר הטלפון שלך.
3
בחר קטגוריה לדף שלך.
בהתאם לסוג הדף שבחרת, יש לך מגוון אפשרויות בנוגע לקטגוריית הדף שלך. בחר קטגוריה המבוססת על האופן שבו הלקוחות שלך חושבים על העסק שלך ולא על האופן שבו אתה חושב על העסק שלך. לדוגמה, מוזיאון המדע בחר ב"מוזיאון "כקטגוריה שלו למרות שהמנהל המנהל שלו עשוי לחשוב על המוזיאון כעמותה, וזוהי בחירה נוספת בקטגוריה.
למרות שתמיד תוכל לשנות את הקטגוריה של דף הפייסבוק שלך, נסה לקבל זאת מההתחלה. אתה יכול גם לבקש לשנות את שם הדף שלך, אך בהחלט אין ערובה לכך שפייסבוק תאשר את הבקשה.
4
סמן את תיבת הסימון מתחת לשם הדף כדי לקבל את תנאי פייסבוק.
בחירה בתיבת סימון זו מאשרת שאתה הנציג הרשמי של העסק, הארגון, הישות או האדם הנושא של דף הפייסבוק וכי יש לך את הזכויות הדרושות ליצירה ולתחזוקה של הדף. הקפד לקרוא את תנאי הדפים.
5
לחץ על הלחצן התחל בעבודה.
מזל טוב! הרגע יצרת את דף הפייסבוק שלך.