פולי קפה הם הגרעינים המרכיבים את המשקה האהוב על רבים ברחבי העולם. מדובר בפרי של צמח הקפה, שבסופו של תהליך ליקוט ועיבוד מייצר את אותם פולי קפה מוכרים. את הפולים ניתן למצוא במגוון סוגים, בעיקר סוגים הנפוצים הם Arabica ו-Robusta, כאשר כל סוג מציע טעמים וארומות שונות.
כשמדברים על פולי קפה, יש חשיבות רבה למקום הגידול שלהם. זנים שונים של קפה פורחים באקלים ומקומות גיאוגרפיים שונים, והשפעה זו ניכרת בטעמים ובאיכות. פולי קפה המגודלים בהרים גבוהים, למשל, בדרך כלל יהיו באיכות גבוהה יותר ויספקו טעמים מורכבים יותר מאשר אלו המגודלים במקומות נמוכים יותר.
אחת השאלות הנפוצות בתחום הקפה היא איך להכין פולי קפה לקפה המושלם. כדי ליהנות מהמשקה, יש צורך לקלות את הפולים. תהליך הקלייה משפיע על טעמי הקפה, כאשר קלייה
https://www.adonithatavlinim.co.il/blog/8288695-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%94-%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA-