סוגי פולי קפה
סוגי פולי קפה מורכבים ממגוון רחב של זנים, שכל אחד מהם מציע טעמים, ארומות וחוויות שונות. הפולים נחשבים למקור הכוח של הקפה, ולכן חשוב להכיר את ההבדלים ביניהם. הפולים הנפוצים ביותר הם פולי араביקה ופולי רובוסטה. פולי араבіка מהווים כ-60% עד 70% מהקפה הנצרך בעולם. הם מתאפיינים בטעם מעודן, עם חומציות גבוהה וארומות פרחוניות ופירותיות. לעיתים קרובות פולים אלה משמשים לקפה איכותי ומיוחד.
בעוד שפולי רובוסטה, אשר מהווים כ-30% עד 40% מהשוק, ידועים בטעמם החזק והמריר יותר. הם מכילים יותר קפאין ומציעים גוון קרמלי-מאפרי, מה שהופך אותם לפופולריים בקפוצ'ינו ובמשקאות קפה אחרים שבהם הכוח הוא המטרה העיקרית. פולי רובוסטה נפוצים בעיקר באפריקה ובדרום
https://www.adonithatavlinim.co.il/blog/8128250-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%91%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%92-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%94%D7%A7%D7%A4%D7%94-%D7%A9%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%9A-